FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolnici mjestimice mokri

Autor: nkot
ZAGREB, 18. ožujka 2011. (Hina) - Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima u Lici i Dalmaciji, a duž Jadranske magistrale D 8 i na cestama u gorju mogući su odroni, izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog prosvjeda, zatvorena je državna cesta D 518 Vinkovci-Osijek u Jarmini, a državnom cestom D 46 Ilača-Tovarnik, vozi se naizmjence, jednim trakom.

Zbog odrona na državnoj cesti D 44 Lupoglav-Buzet, dionicom Selca-Roč se vozi naizmjence.

Dionica Jadranske magistrale D 8, Poličnik-Murvica Gornja zatvara se svakodnevno od 8 do 18 sati zbog razminiranja. Vozila se propuštaju svaki puni sat po 15 minuta.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Na autocesti A 1, kroz tunel Sveti Rok u smjeru Splita vozi se jednim trakom, a od od 227. do 237. km (od južnog ulaza u tunel Sveti Rok do vijadukta Božići) vozi se dvosmjerno, uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙