FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 22. ožujka

Autor: dduk
ZAGREB, 21. ožujka 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 22. ožujka.

ZAGREB - Regionalnu konferenciju o infrastrukturi, logistici i transportu s glavnom temom o regionalnim logističkim potencijalima organiziraju Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, HŽ-Infrastruktura i Infoarena Grupa. Razgovarat će se o tome kako pokrenuti i financirati infrastrukturne projekte, kako zadovoljiti rastuće potrebe te povećati prihode i zaposlenost te mogu li zemlje regije u tome djelovati same ili je potrebna regionalna suradnja. Jedna od tema je mogućnost korištenja sredstava Europske unije. Na konferenciji će raspravljati dužnosnici iz zemalja EU i regije (9,00 sati, Hotel Esplanade, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - U Ministarstvu turizma bit će održana konferencija za novinare na temu novim kalendarom nastavne godine u susret turističkoj sezoni. Konferencija se održava u povodu predstavljanja novog Pravilnika o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za 2011/2012. godinu. O tome će govoriti ministar turizma Damir Bajs, ministar znanosti, obrazovanja i sporta Radovan Fuchs i predstavnici putničkih agencija (12,00 sati, Ministarstvo turizma, Prisavlja 14).

RIJEKA - Predstavnici Sindikata turizma i usluga Hrvatske održat će konferenciju za novinare na kojoj će govoriti razlozima zbog kojih "predsezona počinje s padom broja zaposlenih u djelatnosti ugostiteljstva i turizma". (10,00 sati, Dom sindikata Franjo Belulović, Krešimirova 4)

ZAGREB - Poslovodstvo Erste&Steiermaerkische banke predstavit će na konferenciji za novinare poslovne rezultate banke za 2010. godinu i najaviti planove za predstojeće razdoblje (10,30 sati, Erste poslovni centar, Lučićeva 2).

dežurne urednice:

prije podne - Nevenka Brčić

poslije podne - Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙