FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka: otvoren festival "Vino & maslina EXPO 2011."

Autor: hsup
RIJEKA, 1. travnja 2011. (Hina) - Festival vina i gastronomije "Vino & maslina EXPO 2011.", na kojem oko 40 izlagača iz cijele Hrvatske predstavlja kvalitetna vina, ekstradjevičanska maslinova ulja i druge autohtone gastro proizvode, otvoren je danas danas u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Na festivalu je priređena izložba s degustacijama oko 100 vina, oko 20 maslinovih ulja i likera te gastro delicija, kao što su sirevi iz ponude Paške sirane, pršuti, džemovi od maslina, kruhovi s maslinovim uljem i maslinama i drugo.

Tijekom dvodnevnog festivala bit će održana predstavljanja i izlaganja proizvođača i njihovih udruga te održana stručna predavanja.

Manifestacija je proširena i na ugostiteljske objekte, pa je ponuda u dva riječka restorana i jednom hotelu prigodno usklađena i proširene vinima, maslinovim uljima i ostalim proizvodima izlagača.

Pokrovitelji Festivala vina i gastronomije "Vino i maslina EXPO 2011." su Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka i riječka Turistička zajednica, a organizator je tvrtka EXPO.HR.

(Hina) xhsup ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙