FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Josipović primio direktoricu UNDP-a za Europu

Autor: dmus
ZAGREB, 1. travnja 2011. (Hina) - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović primio je u petak direktoricu regionalnog ureda UNDP za Europu i Zajednicu neovisnih država Kori Udovički, koja ga je upoznala s projektima koje UNDP provodi u Hrvatskoj te rezultatima koje postižu, priopćeno je iz ureda predsjednika.

Bilo je riječi i o regionalnom aspektu djelovanja tog programa UN-a te o tome kako bi se iskustva stečena u Hrvatskoj mogla iskoristiti u širem okruženju. Kao buduća članica EU-a, Hrvatska već sad dijeli svoja saznanja iz procesa pregovaranja i transformacije te je spremna to činiti i ubuduće, u suradnji s UNDP-om, stoji u priopćenju.

Udovički je Josipovića izvijestila o velikoj konferenciji koja se sljedećeg tjedna održava u Dubrovniku na temu „Gospodarenje energijom u kulturnoj baštini“, a hrvatski predsjednik podržao je nastavak rada ureda UNDP-a u Hrvatskoj u sljedeće dvije godine, osobito u kontekstu mogućnosti koje se pružaju za nastavak već započetih razvojnih projekata i iniciranje novih.

(Hina) xpp/xdam ysl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙