FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 1. travnja

Autor: tper
ZAGREB, 31. ožujka 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 1. travnja.

ZAGREB - S početkom travnja s radom započinje Agencija za upravljanje državnom imovinom (AUDIO), agencija koja će zamijeniti dvije institucije koje prestaju s radom, a koje su upravljale većinom državne imovine - Hrvatski fond za privatizaciju i Središnji državni ured za upravljanje državnom imovinom. Na konferenciji za novinare Agenciju za upravljanje državnom imovinom predstavit će potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja Petar Čobanković koji je ujedno i predsjednik Upravnog vijeća Agencije, te ravnatelj Agencije Vedran Duvnjak (11,00 sati, AUDIO, Ivana Lučića 6).

ZAGREB - Hrvatska turistička zajednica (HTZ) i Europsko udruženje nacionalnih udruga putničkih agencija i turoperatera (ECTAA) potpisat će ugovor o marketinškoj suradnji, o čemu će biti riječi na konferenciji za novinare. Također će biti predstavljena Hrvatska kao preporučeno odredište ECTAA za 2011/2012 godinu (11,30 sati, HTZ, Iblerov trg 10/IV).

ZAGREB - Na 9. sjednici foruma predsjednika projekta Ekonomska regija u slivu rijeke Save (ERUSRS) bit će predstavljena informativno-promidžbena publikacija "Atlas rijeke Save za nautički turizam". Cilj je atlasa promovirati nautički turizam na Savi kako bi se privukli novi investitori te potaknuo razvoj turizma i ukupnog poduzetništva na tom području. Na sjednici će biti riječi i o mogućnosti informatičkog povezivanja komora s područja sliva rijeke Save (11,00 sati, HGK-Komora Zagreb, Draškovićeva 45).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙