FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSLS i ZDS zajedno na izbore

Autor: zkra
KRAPINA, 30. ožujka 2011. (Hina) - Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor i predsjednik Zagorske demokratske stranke (ZDS) Stanko Belina danas su u Krapini potpisali sporazum o suradnji i zajedničkom političkom djelovanju na sljedećim parlamentarnim izborima za III. izbornu jedinicu.

"Sporazum je nastavak suradnje triju županijskih organizacija HSLS-a - varaždinske, međimurske i krapinsko-zagorske te ZDS-a, koja se pokazala kao dobra i uspješna i kojom smo na prošlim izborima dobili jednog saborskog zastupnika", izjavio je Belina.

"HSLS je 20 godina uvijek imao saborskog zastupnika s ovih prostora. Naše ambicije sada su i veće jer na području III. izborne jedinice želimo dobiti tri saborska zastupnika i drago nam je da nam se u tome pridružila i Zagorska demokratska stranka. Izbori su krajem godine, imamo dovoljno vremena da se pripremimo, a s ovim potpisivanjem sporazuma HSLS i ZDS počinju zajedničku predizbornu kampanju", rekao je Darinko Kosor.

Kako su priopćili, u predizbornu kampanju dvije će stranke krenuti sa zajedničkim ciljem i programima koji vode ravnomjernom regionalnom razvoju, decentralizaciji državne uprave, jačanju lokalne samouprave Hrvatske te jačanju političkog centra kao treće političke opcije u III. izbornoj jedinici.

(Hina) xzkra yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙