FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 18. ožujka 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas

ZAGREB - Zbog prosvjeda, zatvorena je državna cesta D 518 Vinkovci-Osijek u Jarmini, a državnom cestom D 46 Ilača-Tovarnik, vozi se naizmjence, jednim trakom. Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima u Lici i Dalmaciji, a duž Jadranske magistrale (D 8) i na cestama u gorju mogući su odroni. Zbog odrona na državnoj cesti D 44 Lupoglav-Buzet, dionicom Selca-Roč se vozi naizmjence. Dionica Jadranske magistrale (D 8), Poličnik-Murvica Gornja zatvara se svakodnevno od 8 do 18 sati zbog razminiranja. Vozila se propuštaju svaki puni sat po 15 minuta. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Na autocesti A 1, kroz tunel Sveti Rok u smjeru Splita vozi se jednim trakom, a od od 227. do 237. km (od južnog ulaza u tunel Sveti Rok do vijadukta Božići) vozi se dvosmjerno, uz ograničenje brzine od 60 km/h. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 21. ožujka zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Prevladavat će oblačno samo ponegdje uz kraća sunčana razdoblja, a navečer i u noći sa zapada se očekuje postupno razvedravanje. Kiša povremeno u Dalmaciji, a drugdje uglavnom sredinom dana i poslijepodne u obliku kratkotrajnih pljuskova. Vjetar slab, u sjevernim krajevima i umjeren jugozapadni, već prijepodne će okrenuti na sjeverni i sjeverozapadni. Na Jadranu će jugo slabiti i okrenuti na buru i sjeverac te prema kraju dana ponovno jačati. Najviša temperatura između 9 i 14 Celzijevih stupnjeva, a na Jadranu i u istočnoj Slavoniji ponegdje i malo viša.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙