FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 19. ožujka 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kuba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas

ZAGREB - Zbog prosvjeda, zatvorene su: Podravska magistrala (D2) u mjestima Suhopolje i Cabuna, D5 u mjestu Lukač i D 518 Vinkovci-Osijek u Jarmini dok se državnom cestom D 46 Ilača-Tovarnik vozi naizmjence, jednim trakom. Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima, a duž Jadranske magistrale (D 8) i na cestama u gorju mogući su odroni. Na dionici autoceste A1 od vijadukta Božići do južnog dijela tunela Sveti Rok ograničenje brzine je 40 km/h zbog jakih bočnih udara vjetra. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t. Do 21. ožujka zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - U kopnenim predjelima većinom oblačno, ponegdje uz kraća sunčana razdoblja, a ujutro rijetko i maglu. Mjestimice kiša, posebice u istočnoj te u gorskoj Hrvatskoj gdje je uglavnom u višem gorju moguća i susnježica i snijeg. Na Jadranu djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom i većinom suho. Vjetar slab i umjeren, ponegdje i jak sjeverni i sjeveroistočni, na istoku sjeverozapadni. Na Jadranu će se slaba do umjerena bura do kraja dana pojačati na jaku, mjestimice i olujnu. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 6 i 11, na Jadranu od 12 do 17 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙