FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za četvrtak, 24. ožujka

Autor: ikut
ZAGREB, 24. ožujka 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 24. ožujka koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović primit će izaslanstvo zaposlenih u Večernjem listu koji su u štrajku (9,30 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Otvaranje nove obdukcijske dvorane Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Zagrebu kojoj će nazočiti predsjednik Republike Ivo Josipović, a predviđeno je i predsjednikovo obraćanje (12 sati, Šalata 11).

ZAGREB - U Hrvatskom saboru održat će se konferencija za novinare u povodu gostovanja predsjednika Međuvladinog panela o klimatskim promjenama (IPCC) dr. Rajendra Pachaurija. Govorit će predsjednica saborskog Odbora za zaštitu okoliša Marijana Petir, ravnatelj Državnog hidrometeorološkog zavoda Ivan Čačić i predstavnica UNDP-a u Hrvatskoj Sandra Vlašić (10 sati, Trg Sv. Marka 6).

ZAGREB - Hrvatska biskupska konferencija predstavit će na konferenciji za novinare novu zgradu HBK, a govorit će, među ostalim, predsjednik HBK mons. Marin Srakić te potpredsjednik kardinal Josip Bozanić (11 sati, Ksaverska 12).

ZAGREB - Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Đuro Popijač i predsjednik Hrvatske obrtničke komore (HOK) Dragutin Ranogajec održat će konferenciju za novinare nakon sastanka na kome će teme biti nelikvidnost, strukovno obrazovanje i zakon o obrtu. (12,00 sati, Ministarstvo gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78).

RIJEKA - Otvaranje proljetnih sajmova na kojima će sudjelovati oko 160 domaćih i inozemnih izlagača. Do 27. ožujka održavaju se 15. sajam graditeljstva, opreme, namještaja i uređenja "Dom i tehnika", 4. sajam izvornih proizvoda "Zeleno i plavo", 13. sajam lova i ribolova, 18. sajam automobila i prateće industrije "Auto" i 10. sajam obrtnika - proizvođača za turizam. (Dvorana mladosti na Trsatu, u 11 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙