FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog prosvjeda prekinut promet na D1 i D45

Autor: spar
ZAGREB, 8. ožujka 2011. (Hina) - Zbog prosvjeda prekinut je promet na D 1 u mjestu Mokrice. Obilazak je preko Velikog Trgovišća te na na D 45 Kutina-Garešnica, a obilazak je Banova Jaruga-Međurić-Garešnica, izvijestio je večeras u 17,50 sati Hrvatski auto-klub.

Na Podravskoj magistrali (D 2) u mjestu Poljanec (između Varaždina i Ludbrega) i u mjestu Donje Vratno, prometuje se naizmjence, jednim trakom.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Na autocesti A 1 kroz tunel Sveti Rok u smjeru Splita vozi se jednim trakom, a od južnog ulaza u tunel Sveti Rok do službenog prijelaza Božići (od 227. do 237. km) vozi se dvosmjerno, desnom stranom kolnika, uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb u tunelu Tuhobić u smjeru Rijeke, također se vozi usporeno, jednim trakom dok u smjeru Zagreba nema ograničenja.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t.

Do 21. ožujka zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙