FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pazin: donacija Hitnoj pomoći

Autor: dspo
PAZIN, 17. ožujka 2011.(Hina) - Predstavnicima Hitne pomoći u Pazinu je danas uručen dar od 200.000 kuna.

Kako je rečeno, novac je darovan u okviru već tradicionalne donacije Hrvatskog telekoma (HT) ustanovama hitne medicinske pomoći, a vrijednost dosadašnjih donacija je 11 milijuna kuna, izvijestio je odjel za odnose s javnošću HT-a.

Osim Pazina jednaku su pomoć od 200 tisuća kuna ove godine već dobili županijska bolnica u Čakovcu, Dom zdravlja Požeško-slavonske županije i Dom zdravlja na Korčuli, navodi se u priopćenju.

"Zbog zahtjevnosti terena koji pokrivamo i teških nesreća na koje interveniramo prijeko nam je potrebna moderna i kvalitetna medicinska oprema. Donacijom HT-a zamijenit ćemo staru i dotrajalu opremu pa će naša ustanova biti na visokoj razini spremnosti", kazao je, primajući dar, dr. Ivor Ković, voditelj Hitne medicinske pomoći i pazinske ispostave Istarskih domova zdravlja.

Predajući dar u ime HT-a, Darko Ušić podsjetio je da tvrtka Službe hitne pomoći podupire od 2006. kako bi izravno sudjelovala u unaprjeđenju zaštite i spašavanju ljudskih života te podizanju razine zdravstvene zaštite.

Po njegovim riječima HT je dosad hitnoj medicinskoj pomoći darovao gotovo 11 milijuna kuna. Time je, kako je rekao, "potvrđen status tvrtke koja snažan naglasak stavlja na društveno odgovorno poslovanje i brigu za zajednicu u kojoj djeluje".

(Hina) xdspo ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙