FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ITB: prvo mjesto promidžbenom filmu Moonlight Sonata Zagreb

Autor: dsta
ZAGREB, 11. ožujka 2011. (Hina) - U sklopu najvećeg međunarodnog turističkog sajma ITB-a u Berlinu, koji se održava od 9. do 13. ožujka, Turistička zajednica grada Zagreba osvojila je prvu nagradu u kategoriji music video za svoj promidžbeni film "Moonlight Sonata Zagreb", u izvedbi Ane Rucner.

Riječ je o nagradi Das goldene Stadttor, a prvo mjesto osvojeno je u velikoj konkurenciji filmova te temeljem izbora žirija sa 45 članova, izvijestili su danas iz zagrebačke Turističke zajednice.

Izvršni producent filma je Jakov Sedlar, a nagradu je primila direktorica zagrebačke Turističke zajednice Amelia Tomašević na svečanoj dodjeli održanoj jučer u sklopu sajma. Nagradu je uručio organizator prestižne nagrade i predsjednik žirija Wolfgang Huschert.

Turistička zajednica grada Zagreba na ovogodišnjem jubilarnom 45. ITB-u predstavlja se zajedno s predstavnicima turističkog gospodarstva Zagreba, između ukupno 11.163 izlagača iz 188 zemalja, što je rekordni ITB do sada.

U 2010. godini gosti iz Njemačke bili su prvi po broju dolazaka i noćenja u Zagrebu, sa 37.715 dolazaka i 67.408 noćenja.

(Hina) xpp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙