FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Privedeni zbog krijumčarenja droge

Autor: hspa
DUBROVNIK, 10. ožujka 2011. (Hina) - Zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela zloporabe opojnih droga, trojica mladića s dubrovačkog područja privedena su u istražni centar Županijskoga suda u Dubrovniku.

Kako je izvijestila dubrovačko-neretvanska Policijska uprava, policija je sinoć na predjelu Lukov dolu u konavoskoj općini zatekla trojicu mladića u dobi od 17, 20 i 23 godine koji su na mopedu i motociklu ilegalno prelazili državnu granicu iz BiH.

Kad su ih policajci pokušali zaustaviti, 20-godišnjak je motociklom udario jednog policajca te je nastavio vožnju prema drugome, koji je pucao u zrak kao znak upozorenja. Nastavio je voziti sa 17-godišnjim suputnikom te je udario u zaustavljeno policijsko vozilo, pri čemu su obojica pala zajedno s torbom u kojoj su bila dva paketa s dva kilograma marihuane.

Dvadesettrogodišnjak koji je upravljao mopedom i bio prethodnica dvojici mladića na motociklu dao se u bijeg, ali je ubrzo uhićen i zajedno s tom dvojicom doveden u policiju na kriminalističku istragu.

Trojici lakše ozlijeđenih uhićenih mladića i dvojici policijskih službenika pružena je liječnička pomoć u dubrovačkoj bolnici.

(Hina) xhspa ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙