FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osječka Hitna medicinska pomoć dobila osam vozila

Autor: vsik
OSIJEK,9.ožujka, 2011.(Hina) - Hitna medicinska pomoći u Osijeku danas je dobila osam vozila hitne pomoći i osam defibrilatora, a kako je tom prigodom istaknuo župan Vladimir Šišljagić, ove će godine Osječko-baranjska županija osigurati još šest vozila hitne pomoći i isto toliko defibrilatora.

Vrijednost vozila je dva milijuna i sto tisuća kuna, a svaki defibrilator vrijedi 20 tisuća kuna, rekao je župan Šišljagić, dodajući da je novac za nabavu ostalih vozila i opreme već osiguran.

Ocijenio je kako su tim najsuvremenijim vozilima za hitnu medicinsku pomoć i defibrilatorima, važnim tehničkim pomagalima za bolesnike, osigurani uvjeti za kvalitetnu i brzu pomoć pacijentima.

Ravnatelj osječke Hitne medicinske pomoći Berislav Pašalić istaknuo je kako se riječ o važnoj i kvalitetnoj pomoći te da je riječ o najsuvremenijim multifunkcionalnim vozilima s različitim brojem sjedala i ležajeva tako da se mogu prilagoditi različitim hitnim intervencijama. Defibrilatori su također važni jer se osobama može odmah pomoći.

(Hina) xvsik yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙