FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - od 5. do 7. ožujka

Autor: agrb
ZAGREB, 4. ožujka 2011. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za subotu, 5. ožujka, za nedjelju, 6. ožujka i za ponedjeljak 7. ožujka:

Subota, 5. ožujka

-----------------

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović nazočit će svečanosti otvaranja Međunarodnog judo seminara "Kodokan Kata" (15 sati, Hrvatsko vojno učilište "Petar Zrinski", Ilica 256 b).

Nedjelja, 6. ožujka

-------------------

Zasad nema najavljenih događaja.

Ponedjeljak, 7. ožujka

----------------------

ZAGREB - Predsjednik RH Ivo Josipović održat će sjednicu Vijeća za socijalnu pravdu na kojoj će se raspravljati o izmjenema i dopunama Kaznenog zakona koje se odnose na ženska prava, nasilje u obitelji, zaštitu žrtava nasilja i zaštitu materinstva te žena na tržištu rada (10,30 sati, Ured Predsjednika, Pantovčak 241). Predstavnici medija mogu pratiti cijeli tijek sjednice.

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović gostovat će u emisiji "S Predsjednikom uz kavu" Hrvatskoga radija (15,30 sati).

ZAGREB - U povodu 100. obljetnice međunarodnog obilježavanja Dana žena održat će se okrugli stol "Fleksigurnost - Siguran i kvalitetan rad za žene?", u organizaciji Gordane Lukač Koritnik, pravobraniteljice za ravnopravnost spolova i triju ženskih sindikalnih grupa, Ženske sekcije Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, Odbora žena Nezavisnih hrvatskih sindikata te Koordinacije Žene Hrvatske udruge sindikata. Među ostalim, govorit će se o trudnicama kao najranjivijoj skupini na tržištu rada, o tome kada fleksibilnost postaje diskriminacija te o ženama kao većini među nezaposlenima (13,30 sati, Tvornica kulture, Trg kralja Petra Krešimira IV. br. 2).

ZAGREB - Časopis "Zaštita" i tvrtka Defimi organiziraju konferenciju za novinare na kojoj će se najaviti održavanje Treće regionalne konferencije o sigurnosti gradova "Sigurnost gradova 2001.", koja se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova i Grada Zagreba. Nakon tiskovne konferencije uslijedit će okrugli stol na temu "Položaj zaštitarstva u Republici Hrvatskoj" (10,30 sati, Stara gradska vijećnica, dvorana B, Ćirilometodska 5).

ZAGREB - U spomen na filmsku i kazališnu glumicu Vjeru Žagar Nardelli, dugogodišnju članicu ansambla kazališta "Gavella", koja je preminula 1. ožujka u Zagrebu u 85. godini, održat će se komemoracija u tom kazalištu (12 sati, Gradsko dramsko kazalište "Gavella", Frankopanska 8-10).

(Hina) xagrb yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙