FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 20. veljače

Autor: ipet
ZAGREB, 20. veljače 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za nedjelju 20. veljače.

ZAGREB - Predsjednica hrvatske vlade Jadranka Kosor uručit će UNESCO-ove povelje za hrvatska dobra nematerijalne kulturne baštine i ugrožene nematerijalne kulturne baštine upisanih na UNESCO-vu listu. Riječ je o povelji za nematerijalnu kulturnu baštinu za Sinjsku alku - viteški turnir u Sinju i medičarski obrt s područja sjeverne Hrvatske te povelji za ugroženu nematerijalnu kulturnu baštinu kojoj je potrebna hitna zaštita - za glazbeni izričaj ojkanje (10 sati, Vlada Republike Hrvatske, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

GRUBIŠNO POLJE - Skup potpore hrvatskim braniteljima Tihomiru Purdi, koji je u ekstradicijskom pritvoru u BiH, i Veljku Mariću, koji je u pritvoru u Srbiji, održat će se u organizaciji "Braniteljske akcije" (u 12,30 sati, Trg bana Jelačića).

ZAGREB - Festival hrvatskog animiranog filma, na kojemu će biti prikazano 180 filmova, završit će dodjelom nagrada u kinu "Europa". Nagradu za životno djelo dobit će Tomislav Simović, autor glazbe za brojne hrvatske animirane filmove, među kojima i za slavnog profesora Baltazara (20,45 sati, Varšavska 3).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

- ujutro/poslijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

- popodne/navečer: Marko Curać

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xmt/xipet ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙