FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 27. veljače

Autor: mbuj
ZAGREB, 26. veljače 2011. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za nedjelju, 27. veljače:

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primit će grupe građana na kavu (10 sati, Ured Predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Hrvatskim dokumentarnim filmom "Irokez" u režiji Matije Vukšića, koji prikazuje životni put boksača Željka Mavrovića, u zagrebačkom Movieplexu bit će otvoren 7. ZagrebDox, najveći međunarodni festival dokumentarnog filma u regiji, u okviru kojega će se do 6. ožujka prikazati oko 150 aktualnih svjetskih dokumentaraca. U međunarodnoj konkurenciji prikazat će se 29 filmova, a u regionalnoj 24, od čega je više od pola hrvatskih dokumentaraca koji će se natjecati za glavne festivalske nagrade "Veliki pečat", uz koje se dodjeljuju još nagrade "Mali pečat", autorima do 30 godina starosti, "Movies That Matter" filmu koji na najbolji način promiče ljudska prava te Nagradu za najbolji film po ocjeni publike (20 sati, Movieplex, Centar Kaptol).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro/poslijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne/navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xbma ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙