FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poskupjele zajedničke ZET-HŽ mjesečne i godišnje radničke karte

Autor: mbuj
ZAGREB, 3. ožujka 2011. (Hina) - Na prodajnim mjestima ZET-a u ponudi je zajednička ZET-HŽ mjesečna radnička karta, priopćili su danas HŽ Holding i ZET dodajući kako je od 1. ožujka cijena te karte 510 kuna, a godišnje 470 kuna po mjesecu.

"S obzirom na to da Grad Zagreb više ne subvencionira prijevoz radnika vlakom, cijene karata formirane su na tržišnoj osnovi s popustom", navode u svojim priopćenjima HŽ i ZET i ističu kako je na temelju danas potpisanog protokola uspostavljen novi model suradnje ZET-a i HŽ Putničkog prijevoza.

Putnici koji putuju izvan granica Grada Zagreba, uz zajedničku ZET-HŽ radničku kartu, moraju, kao i do sada, imati priključnu kartu za zonu koju koriste. Putnicima koji imaju već kupljenu godišnju radničku priključnu kartu za tekuću godinu, ona ostaje vrijediti i dalje.

HŽ i ZET omogućuju putnicima odabir kupnje zajedničke, ali i karte samo za ZET, odnosno samo za HŽ, prema individualnom cjeniku.

Zajednička ZET-HŽ mjesečna radnička karta za vlak, autobus i tramvaj tako je s 319 kuna poskupjela na 510 kuna, a zajednička ZET-HŽ godišnja radnička karta s 265,73 kuna po mjesecu poskupjela je na 470 kuna.

(Hina) xpp/xbma yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙