FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski proizvođači naoružanja i vojne opreme u Abu Dhabiju

Autor: tper
ZAGREB, 18. veljače 2011. (Hina) - U organizaciji Hrvatske gospodarske komore (HGK) pet hrvatskih tvrtki predstavit će se na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme "Idex 2011" koji se održava od 20. do 24. veljače u Abu Dhabiju.

Na zajedničkom izložbenom prostoru izlagat će Agencija Alan, DOK-ING, Đuro Đaković Specijalna vozila, Šestan-Bush i Inkop obuća, priopćeno je iz HGK.

Direktorica Sektora za industriju HGK Zoja Crnečki izjavila je kako od sajma očekuju niz konkretnih poslovnih sastanaka s potencijalnim kupcima.

Sajam "Idex 2011" najveći je sajam takve vrste na Bliskom istoku i sjevernoafričkoj regiji na kojem izlažu vodeće svjetske tvrtke te je izuzetno dobro posjećen, napominju iz HGK.

Sajam će ove godine, kako se navodi, posjetiti ministar obrane Davor Božinović te državni tajnik Ministarstva gospodarstva Ruđer Friganović, a hrvatski će izložbeni prostor posjetit i afganistansko izaslanstvo ministarstva obrane i unutarnjih poslova, što je jedan od rezultata aktivnosti HGK nakon osnivanja predstavništva u Afganistanu.

(Hina) xpp/xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙