FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 7. veljače

Autor: uand
ZAGREB, 7. veljače 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 7. veljače koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor otvorit će okrugli stol „Središnja javna nabava-stanje i perspektive“ (9,30 sati, Velika dvorana Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Hrvatska socijalno-liberalna stranka (HSLS) održat će konferenciju za novinare s temom "Zaustavimo govor mržnje u izbornoj godini". Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor i zagrebačkog ogranka HSLS-a Velimir Srića govorit će, kako se navodi, protiv sramotnog vođenja izborne kampanje SDP-a i HDZ-a (10 sati, prostorije stranke HSLS, Zrinjevc 17).

ZAGREB - Upravni odbor Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) na svojoj će sjednici razmatrati aktualnu privatizacijsku problematiku (11 sati, HFP, Ivana Lućića 2).

ZAGREB - U organizaciji Agencije za javno-privatno partnerstvo, Vijeće za regionalnu suradnju i UN-ovog tima stručnjaka za javno-privatno partnerstvo održat će se međunarodna konferencija pod nazivom "Jačanje kapaciteta za javno-privatno partnerstvo u jugoistočnoj Europi". Na konferenciji će biti riječi o utjecajima financijske krize na JPP i spajanje s EU fondovima kao potencijalnim rješenjem, zajedničkoj EU perspektivi kao okviru usklađivanja javne nabave i JPP zakonodavstva u regiji itd. Nakon otvaranja konferencije predviđene su izajve za medije (9,00 sati, Hotel Regent Esplanade, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - Noviteti s ovogodišnjeg Libertas film festivala bit će predstavljeni na konferenciji za novinare u Klubu književnika (11 sati, Klub književnika, Trg bana Jelačića 7).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Uroš Andrić

poslijepodne - Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙