FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zgrada predsjedništva BiH nesigurna?

Autor: zkre
SARAJEVO, 11. veljače 2011. (Hina) - Tročlano predsjedništvo Bosne i Hercegovine ocijenilo je u petak zabrinjavajućim stanje sigurnosti zgrade predsjedništva te zatražilo poduzimanje mjera koje bi uključile i iseljenje ureda predsjednika Federacije BiH i dvaju potpredsjednika koji se nalaze u toj zgradi, objavljeno je nakon sjednice održane u petak.

Predsjedništvo BiH reagiralo je pošto je nedavno potvrđeno da je u zgradi pronađena stara vojna oprema iz prošlog rata čime je i potaknuta rasprava o stanju sigurnosti u zgradi predsjedništva.

Predsjednik predsjedništva BiH Nebojša Radmanović rekao je na konferenciji za novinare nakon sjednice da je stanje sigurnosti zabrinjavajuće te da je bilo propusta u osiguranju zgrade.

"Predsjedništvo BiH je ponovno zatražilo da se kat koji koriste članovi predsjedništva BiH osigura isključivo za predsjedništvo te da ovaj kat odmah napuste svi ostali", rekao je Radmanović.

Pojasnio je da bi prostorije na katu gdje je smješteno predsjedništvo BiH trebali napustiti predsjednik i potpredsjednici Federacije BiH.

(Hina) xzkre yilov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙