FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 1. veljače

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 1. veljače 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 1. veljače koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s predsjednikom Republike Hrvatske Ivom Josipovićem (15 sati, Banski dvori. TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka, nakon kojeg su predviđene izjave za medije).

ZAGREB - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s predsjedavajućim i članovima Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Nebojšom Radmanovićem, Željkom Komšićem i Bakirom Izetbegovićem (11,15 sati, Banski dvori. TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti doček pred Banskim dvorima, upisivanje u Zlatnu knjigu te početak sastanka, a izjave za medije očekuju se u 12 sati).

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić sastat će se s predsjedavajućim predsjedništva Bosne i Hercegovine Nebojšom Radmanovićem i članovima predsjedništva članovima Bakirom Izetbegovićem i Željkom Komšićem (10.30 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, dvorana Ante Starčevića).

ZAGREB - Sjednica saborskog Odbora za zakonodavstvo na kojoj će se uz ostalo raspravljati o Prijedlogu zakona o sprečavanju sukoba interesa (10 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, dvorana Janka Draškovića).

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskih laburista - stranke rada Dragutin Lesar i potpredsjednik stranke Zvonimir Međeral predstavit će stranačku nacionalnu akciju "Pišite vladi - ostavka!", koja će se provoditi u većem broju hrvatskih gradova (12 sati, Trg bana Josipa Jelačića, pored štanda te stranke).

ZAGREB - Međunarodna konferencija na temu "Suvremeni liberalizam i Europska unija" u organizaciji HNS-a i Zaklade Friedrich Naumann za slobodu. Na konferenciji će među ostalima govoriti Vesna Pusić, potpredsjednica ELDR-a (stranke europskih liberala) i predsjednica Nacionalnog odbora za praćenje pregovora s EU-om i Katarina Kresal, predsjednica slovenskog LDS-a i slovenska ministrica unutarnjih poslova (početak u 9.30 sati, hotel Regent Esplanade).

ZAGREB - Konferencija za medije na kojoj će se novi izbornik U-21 reprezentacije Ivo Šušak obratiti predstavnicima medija

(14,30 sati, Kuća nogometa, HNS, Rusanova 13).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne:Tamara Šprihal

Poslije podne:Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙