FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potraga za blizankama usredotočena na Korziku

Autor: mhaj
LAUSANNE , 10. veljače 2011. (Hina/AFP) - Potraga za šestogodišnjim švicarskim blizankama nestalima 30. siječnja, kada ih je oteo njihov otac Matthias Schepp iz švicarskoga Saint-Sulpicea, nastavlja se, a trenutačno je usredotočena na područje Korzike, kako je izvijestila švicarska policija.

"Policijski istražitelji raspoređeni su po terenu, a njihova potraga za blizankama trenutačno se nastavlja na Korzici", rekao je glasnogovornik švicarske kantonske policije.

"Raspolažemo s više elemenata koji ukazuju na to da se blizanke možda nalaze na Korzici", rekao je Jean-Christophe Sauterel, istaknuvši kako je policiji poznat podatak prema kojemu je otac Alessije i Livije tijekom 2008. jedrio oko Korzike sa svojom obitelji.

Matthias Schepp (43) teško je proživljavao odvojeni život nakon razvoda od supruge Talijanke, 44-godišnje Irine Lucidi, majke njihovih dviju blizanki. 30. siječnja oteo je djevojčice i supruzi napisao da očajava jer bez nje ne može živjeti.

U Italiji je još u srijedu odaslan poziv mogućim svjedocima da pomognu u potrazi za šestogodišnjim švicarskim blizankama. Potraga za djevojčicama, kako javlja policija, traje "dan i noć". Talijanska policija je u srijedu za blizankama tragala pokraj Cerignole, u Apuliji, gdje je njihov otac počinio samoubojstvo 3. veljače navečer, bacivši se pod vlak. Tužitelj u Marseillesu Jacques Dallest je objavio da su blizanke, zajedno s ocem, viđene na brodu za Korziku između 1. i 3. veljače, što njihovoj obitelji daje nadu da su još žive.

(Hina) xmh ydv

An unhandled error has occurred. Reload 🗙