FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mostar: Prekinut lanac trgovine drogom

Autor: zkre
MOSTAR, 8. veljače 2011. (Hina) - Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) objavili su u utorak da su u operaciji koja je trajala više mjeseci u južnom dijelu BiH uhitili više desetaka osoba i prekinuli lanac trgovine drogom koja je vjerojatno trebala završiti na tržištu u Republici Hrvatskoj.

Načelnik Odjela za posebne namjene MUP-a HNŽ-a Ramiz Hasić je na konferenciji za novinare istaknuo da je zaplijenjeno nešto više od kilograma heroina, 30 grama kokaina, veća količina marihuane i skunka te brojni predmeti koji su korišteni u lancu narkomafije.

"Ovdje je riječ o tranzitnom području i droga je najvjerojatnije trebala ići k Republici Hrvatskoj", rekao je Hasić na konferenciji za novinare.

Dodao je da je policija Tužiteljstvu HNŽ-a jučer predala sedam osoba čime se broj privedenih u akciji razbijanja lanca trgovaca drogom povećao na 40.

Načelnik Sektora kriminalističke policije Srećko Bošnjak ocijenio je da su pripadnici narko miljea bili povezani i s drugim dijelovima BiH te državama u okruženju.

(Hina) xzkre ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙