FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čelnici zagrebačkog Sveučilišta i IRB-a u Ljubljani

Autor: spar
LJUBLJANA/ZAGREB, 4. veljače 2011. (Hina) - Čelnici Sveučilišta u Zagrebu i Instituta Ruđer Bošković (IRB) sastali su se danas u Ljubljani sa svojim slovenskim kolegama, priopćeno je sa zagrebačkog Sveučilišta te s IRB-a.

Rektor zagrebačkog Sveučilišta prof. dr. Aleksa Bjeliš, prorektorica za istraživanje i tehnologiju prof. dr. Melita Kovačević te ravnateljica Instituta Ruđer Bošković dr. Danica Ramljak razgovarali su s rektorom Sveučilišta u Ljubljani, prof. dr. Radovanom Stanislavom Pejovnikom, te direktorom Instituta Jožef Stefan, prof. dr. Jadranom Lenarčičem.

Tijekom sastanka, održanog u ljubljanskom Institutu Jožef Stefan, čelnici četiriju institucija razgovarali su o politici visokog obrazovanja i njezinom sustavu financiranja, znanstveno-istraživačkim i tehnologijskim projektima, studijskim programima te mogućnostima zajedničke suradnje.

Također su dogovorili daljnje korake u realizaciji postavljenih ciljeva u okviru slovensko-hrvatske bilateralne suradnje, navodi se u priopćenju.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙