FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Blok umirovljenici zajedno: Glasujte za nas

Autor: tmar
ZAGREB, 4. veljače 2011. (Hina) - Predsjednik Akcije socijaldemokrata Hrvatske i koordinator "Bloka umirovljenici zajedno" Zlatko Klarić pozvao je danas građane, posebice umirovljenike, da ih podupru na idućim parlamentarnih izborima kao svoju političku opciju jer se HSU, kako je rekao, ušavši u koaliciju prije izbora, prodao SDP-u za osobne interese, a drugi blok umirovljenika koji vodi Lazar Grujić pridružio se nacionalnom vijeću umirovljenika Jadranke Kosor.

Klarić je dodao kako njegov blok podupiru Matica umirovljenika i Sindikat umirovljenika Hrvatske te im je cilj postati najmasovnija organizacija na hrvatskoj političkoj sceni.

Klarić je ispred jumbo-plakata "Bloka umirovljenici zajedno" pozvao sve da se uključe u "pokret otpora" koji je taj blok osnovao prošli tjedan "zbog onih koji su opljačkali Hrvatsku, a sada su na vlasti i protiv onih koji su bili na vlasti i podržavali takve pljačke".

"Došli smo poručiti da su i HDZ i SDP veleizdajice jer su i jedni i drugi od početka hrvatske demokracije bili na vlasti. Veleizdajice jer su izdali hrvatske građane, radnike, sve nezaposlene, a najviše hrvatske umirovljenike, od kojih 70 posto ne živi na rubu egzistencije, nego na rubu gladi", kazao je Klarić. Dodao je da će "Blok umirovljenici zajedno" uvesti institut veleizdaje kako bi se procesuirali svi koji su odgovorni za sadašnje stanje u Hrvatskoj.

(Hina) xmt yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙