FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Objavljene izborne liste za Gradsko vijeće Vukovara

Autor: gvin
VUKOVAR, 17. siječnja 2011. (Hina) - Izborno povjerenstvo Vukovara objavilo je danas kandidacijske liste za prijevremene izbore za Gradsko vijeće koji će se održati 6. veljače, a prijavljeno je 16 stranačkih i nezavisnih lista na kojima je po 25 kandidata za vijećnike.

Tako će na izbore za Gradsko vijeće sljedeće liste: Blok umirovljenika s nositeljem Božom Hinićem, Demokratski centar s nositeljem Draganom Durbabom, Demokratska stranka slavonske ravnices nositeljem Zdravkom Vrkićem, koalicija Hrvatske demokratske zajednice i Hrvatske seljačke stranke s nositeljem Damirom Barnom (HDZ), Hrvatska socijalno-liberalna stranka s nositeljem Zdravkom Maroševićem, Hrvatska stranka prava s nositeljicom Kristinom Bartolić-Smodej, Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčevića s nositeljem Marijanom Pavličekom, Hrvatska stranka umirovljenika s nositeljem Mirkom Blidovićem, Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje s nositeljem Vladimirom Horvatićem, Hrvatski laburisti - stranka rada s nositeljem Daliborom Tarlom, Nezavisna gradska lista s nositeljem Nebojšom Bajićem, Nezavisna gradska lista s nositeljem Slavkom Mirnićem, Nezavisna gradska lista s nositeljem Domagojem Marenićem, Samostalna demokratska srpska stranka s nositeljem Vojislavom Stanimirovićem, Nova srpska stranka s nositeljem Svetislavom Lađarevićem i koalicija Socijaldemokratske partije Hrvatske i Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata čiji je nostitelj gradonačelnik Željko Sabo.

Vukovarsko Gradsko vijeće Vlada RH raspustila je početkom prosinca 2010. godine jer se to predstavničko tijelo nije do kraja konstituiralo, to jest u njemu nije imenovan 30. vijećnik, koji je trebao biti deveti vijećnik srpske nacionalne manjine.

(Hina) xgvin ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙