FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSP dr. Ante Starčević predstavio listu za Vukovar

Autor: zdra
VUKOVAR, 29. siječnja 2011. (Hina) - Predstavljajući listu Hrvatske stranke prava "Dr. Ante Starčević" za privremene izbore za Gradsko vijeće Vukovara koji će se održati 6. veljače, predsjednica stranke Ruža Tomašić kazala je danas na stranačkom skupu kako HSP "Dr. Ante Starčević" nije trendovska stranka već stranka zainteresirana za sve teme koje dotiču život građana bez obzira na njihovu aktualnost.

"Vukovar nije grad heroj već grad slučaj. Da je grad heroj, ne bi bilo proganjanja hrvatskih branitelja", ustvrdila je poručivši kako je Hrvatska prije svega država hrvatskog naroda, a tek onda, kako je kazala, i drugih koji žive u njoj.

Nositelj liste HSP-a "Dr. Ante Starčević" za Gradsko vijeće Marijan Pavliček kazao je kako je ta stranka jedina u Vukovaru koja je izradila strateški plan razvoja Vukovara, te kako je uvjeren u dobre izborne rezultate.

Govorio je i zamjenik predsjednice stranke Pero Kovačević, koji se osvrnuo na slučaj uhićenja hrvatskog branitelja Tihomira Purde, ocjenivši kako je njegovo uhićenje posljedica propusta Ministarstva pravosuđa i MUP-a RH. Također je najavio kako će u ponedjeljak Državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu u kojoj će tražiti sankcioniranje "za dio nezakonitosti koje je utvrdila Državna revizija u procesu pretvorbe i privatizacije tvrtke Pastor".

(Hina) xzdra yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙