FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jandroković u petak na sastanku SEECP-a

Autor: ista
ZAGREB, 27. siječnja 2011. (Hina) - Potpredsjednik hrvatske vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković sudjelovat će u petak u Bečićima, u Crnoj Gori, na sastanku ministara vanjskih poslova zemalja sudionica Procesa suradnje u jugoistočnoj Europi (SEECP), priopćeno je u četvrtak iz MVPEI-a.

Sastanak će se održati u organizaciji Crne Gore, kao aktualne zemlje predsjedateljice Procesa suradnje u jugoistočnoj Europi, a na njemu će se razmotriti provedba prioriteta crnogorskog predsjedanja, situacija u jugoistočnoj Europi, posebice u kontekstu njezinog približavanja euro-atlantskim integracijama, kao i buduće planirane aktivnosti u okviru SEECP-a.

Na marginama ministarskog susreta potpredsjednik vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković održat će bilateralni sastanak s ministrom vanjskih poslova i europskih integracija Crne Gore Milanom Roćenom, nastavlja se u priopćenju.

Nakon sastanka ministri će potpisati Sporazum između Republike Hrvatske i Crne Gore o pružanju konzularne pomoći i zastupanju u izdavanju viza te prateći Protokol između Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske i Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Crne Gore.

(Hina) xpp ynab

An unhandled error has occurred. Reload 🗙