FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Promocija turizma u Ljubljani i drugim sajmovima

Autor: tmis
ZAGREB, 26. siječnja 2011. (Hina) - Hrvatska turistička zajednica (HTZ) ovog će tjedna promovirati hrvatski turizam na šest međunarodnih turističkih sajmova, među kojima i u Ljubljani na sajmu turizma "Turizam i slobodno vrijeme", izvijestili su danas iz Glavnog ureda HTZ-a.

Osim nacionalnom prezentacijom na sajmu u Ljubljani, koji se održava od 27. do 30. siječnja, hrvatski turizam predstavit će i brojne turističke tvrtke i županijske turističke zajednice.

Novim će se katalozima te bogatom i raznovrsnom ponudom za Hrvatsku predstaviti i svi veći slovenski touroperatori koji su, kako ističu iz HTZ-a, zadovoljni dosadašnjom prodajom aranžmana za hrvatska odredišta.

Slovensko turističko tržište za Hrvatsku je jedno od najvažnijih emitivnih tržišta, a odlikuje ga stabilnost, izuzetno dobro poznavanje hrvatske ponude i visok afinitet, prvenstveno prema obali i otocima.

Nakon rekordne turističke sezone 2010. u kojoj je s tog tržišta ostvareno više od 6,7 milijuna noćenja ili 11 posto više nego 2009., ove se godine iz Slovenije očekuje ponavljanje tih rezultata.

Uz Ljubljanu hrvatski turizam ovog se tjedna predstavlja i na sajmovima u Leeuwardenu, Dublinu, Zuerichu, Antwerpenu i New Delhiju.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙