FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bebić i Bandić uputili sućut zbog napada u Moskvi

Autor: ista
ZAGREB, 25. siječnja 2011. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić uputili su u utorak sućut ruskim dužnosnicima u povodu terorističkog napada na moskovsku zračnu luku Domodjedovo u kojem je poginulo 35 ljudi.

Bebić je izraze sućuti uputio predsjednicima Državne Dume i Vijeća Federacija Savezne Skupštine Ruske Federacije Borisu Grizlovu i Sergeju Mironovu, priopćeno je iz Ureda predsjednika Sabora.

"Izražavam najiskreniju sućut i ime svih zastupnica i zastupnika Hrvatskog sabora te u svoje osobno ime za sve poginule i unesrećene u napadu na moskovsku zračnu luku Domodjedovo. U želji da se spriječe daljnje žrtve, vama i obiteljima poginulih i unesrećenih ovim putem upućujem izraze podrške u prevladavanju ove teške situacije", rekao je Bebić.

Sućut gradonačelniku Moskve Sergeju Semionoviču Sobjaninu uputio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji od ponedjeljka boravi u posjetu Moskvi.

Uz osudu napada, Bandić je Sobjanina da prenese riječi sućuti, solidarnosti i podrške građanima glavnoga grada Rusije i obiteljima stradalih, stoji u priopćenju Ureda gradonačelnika Bandića.

U napadu izvedenom u ponedjeljak poslijepodne u međunarodnoj zračnoj luci Domodjedovo poginulo je 35 ljudi, prema podacima ruskog istražnog povjerenstva koje je otvorilo istragu o "terorističkom djelu" i navelo da je riječ o samoubilačkom atentatu.

Prema posljednjim podacima ruskog ministarstva zdravstva, 43 od 110 hospitaliziranih u vrlo je teškom ili kritičnom stanju.

(Hina) xbcav ynab

An unhandled error has occurred. Reload 🗙