FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

B. Šprem o prekidu radova u Varšavskoj

Autor: dber
ZAGREB, 21. siječnja 2011. (Hina) - Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Boris Šprem rekao je danas kako je upoznat sa činjenicom da je Građevinska inspekcija Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva zatvorila radove na gradilištu Hoto grupe u Varšavskoj 6, ali i dodao kako će to pobliže moći komentirati kad dozna više detalja.

"Pretpostavljam da institucija koja je to napravila zna zašto je to učinila", kazao je Šprem i naglasio kako očekuje da se tamošnja gradnja odvija u skladu sa zakonom.

Šprem je to izjavio na prigodnom novogodišnjem domjenku za novinare u Gradskoj skupštini nakon što su Pravo na grad i Zelena akcija najavili konferenciju za novinare zbog zatvaranja gradilišta do kojeg je došlo, kako tvrde, zbog još jedne u nizu nezakonitih radnji koje prate realizaciju projekta Cvjetni Tomislava Horvatinčića na Cvjetnom trgu i u Varšavskoj ulici.

"Očekujem da se Cvjetni i tamošnja gradnja razvijaju u skladu sa zakonom kao što smo i mi (Gradska skupština) radili kad smo nastojali da se neke stvari poprave", ustvrdio je Šprem.

(Hina) xbdj yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙