FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 20. prosinca 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog zimskih uvjeta zabrana je za kamione s prikolicama i tegljače, a ostala vozila moraju imati zimsku opremu na državnim cestama u Lici, Gospić-Karlobag, Josipdol-Poljanak, Žuta Lokva-Otočac-Perušić-Lički Osik, na županijskim i lokalnim cestama na području Gospića i Otočca te na županijskim i lokalnim cestama na području Delnica, Vrbovskog, Čabra, Rijeke, Viškova, Bakra, Kraljevice i u zaleđu Novog Vinodolskog. Zbog niskih temperatura moguća je poledica u većem dijelu unutrašnjosti posebice na mostovima i nadvožnjacima. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Zbog sanacije Šibenskog mosta na Jadranskoj magistrali (D 8), prometuje se naizmjence, jednim trakom. Do 16 sati zatvorena je dionica te magistrale između križanja prema Vinjercu i starog Masleničkog mosta. Vozila se propuštaju po 15 minuta svakog punog sata. Obilazak je autocestom A 1 preko čvorova Posedarje i Maslenica. Na graničnim prijelazima Bregana i Macelj pojačan je promet teretnih vozila.

ZAGREB - Umjereno do pretežno oblačno. Povremene kiše bit će ponajprije u Dalmaciji i unutrašnjosti Dalmacije te ponegdje u gorskim krajevima. Vjetar slab do umjeren jugozapadni i južni, na Jadranu slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak u okretanju na sjeverozapadnjak. Najviša temperatura uglavnom između 2 i 7, na Jadranu od 10 do 15 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙