FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 24. prosinca 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas

ZAGREB - Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj, te na dionici autoceste A 1, od Zagreba do Karlovca. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Na graničim prijelazima Bregana i Macelj pojačan je ulaz, a na Bajakovu izlaz osobnih vozila iz Hrvatske. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 1. veljače 2011. g. zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova. Zbog nepovoljnih vremenskih prilika u prekidu je trajektna linija Lopar-Valbiska, te katamaranske linije iz Rijeke za Novalju i Mali Lošinj, kao i iz Splita za Hvar, Korčulu i Vis.

ZAGREB - Promjenljivo do znatno obačno ponegdje s kišom, češćom na Jadranu te u Gorskom kotaru i Lici, gdje ponegdje može biti i obilnija. Sunčanih razdoblja bit će uglavnom sredinom dana, osobito na istoku. Vjetar pretežito slab, u Slavoniji umjeren jugoistočnjak. Na Jadranu ujutro jako i olujno jugo, zatim će slabiti. Najviša temperatura većinom između 12 i 17 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙