FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Lici snježi, u Dalmaciji kolnici mokri

Autor: ista
ZAGREB, 5. siječnja 2011. (Hina) - Kolnici su mjestimice mokri i skliski od kiše u Dalmaciji, dok u Lici pada slab snijeg, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Zbog niskih temperatura u većem dijelu unutrašnjosti moguća je poledica.

Zbog zimskih uvjeta zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na državnoj cesti D 42 Josipdol-Poljanak.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Zbog radova u blizini trgovačkog centra West Gate, na dionici D1 Gubaševo-čvor Zaprešić, prometuje se uz privremenu prometnu signalizaciju.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t, bit će danas, dan uoči blagdana, od 15 do 23 sata na važnijim državnim cestama i sutra na sam blagdan Sveta tri kralja, od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na Ličkoj magistrali (D 1).

Pojačan je ulaz vozila na graničnom prijelazu Slavonski Brod i čeka se oko 30 minuta. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

(Hina) xpp ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙