FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla u većem dijelu zemlje

Autor: nkot
ZAGREB, 23. prosinca 2010. (Hina) - Magla smanjuje vidljivost u većem dijelu zemlje, posebice na autocestama: A1 između Zagreba i Karlovca (od 50 do 100 m), A 2 Zagreb-Macelj, između Krapine i Zaprešića, A4 Zagreb-Goričan između Varaždina i Brezničkog Huma i A6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić kao i na čvoru Vrbovsko, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Mokri su ili vlažni i skliski kolnici u cijeloj zemlji pa HAK vozače upozorava da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Zbog radova u blizini „Shopping City Zagreb-West Gate“, na dionici D1 Gubaševo-čvor Zaprešić, prometuje se uz privremenu prometnu signalizaciju.

Danas, od 10,30 do 11 sati, za sav promet bit će zatvorena brza cesta Solin-Klis (D 1), zbog radova.

Ulaz osobnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Bregana. Teretni je promet pojačan na prijelazu Macelj. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t.

Otkazana je trajektna linija Lopar-Valbiska (s polaskom u 6 sati). Ostali trajekti i katamarani plove redovito.

(Hina) xpp yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙