FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ott napustio prostorije policije

Autor: dber
ZAGREB, 4. siječnja 2011. (Hina) - Izvršni direktor Orco Property Group Jean-Francois Ott večeras je napustio prostorije policije u zagrebačkoj Heinzelovoj ulici nakon provedenog obavijesnog razgovora, potvrdila je Aleksandra Ljuba iz MUP-ovog ureda za odnose s javnošću.

Ott je večeras napustio sjedište policije u Heinzelovoj i rekao kako je bio na obavijesnom razgovoru te da misli kako je tamo bio u svojstvu svjedoka, kao i da ga je policija pitala neke detalje oko poslovanja u "Sunčanom Hvaru" od 2005. Dodao je da će surađivati s hrvatskom policijom ako za to ima potrebe te da se sve danas dogodilo na osnovi anonimne dojave, prenio je HTV.

Dan nakon još jednog propalog dogovora oko modela spasa "Sunčanog Hvara", Ott je iznio planove HTV-u, a sat vremena zatim u hotel je po njega došla policija. "Komunizam je odavno završio. Sada znamo da on ne funkcionira, a znamo i da je u vašoj divnoj zemlji odnos vlasti i ulagača loš. Došlo je vrijeme da se usredotočimo na ono što je nama bitno - svoje klijente i zaposlenike. Završili smo razgovore s vladom", izjavio je Ott za HTV.

(Hina) xbdj ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙