FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Božićna čestitka predsjednice HDZ-a stranačkim prijateljima

Autor: dmak
ZAGREB, 24. prosinca 2010. (Hina) - U povodu Božića predsjednica Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Jadranka Kosor uputila je danas čestitku stranačkim prijateljicama i prijateljima u kojoj navodi da je pred nama Božić koji nam donosi radost obiteljskog okupljanja te da je to i vrijeme nade, mira, radosti i ljubavi, svih onih stvari koje često zaboravljamo u svojoj užurbanoj svakodnevici.

"Iza nas je godina koja je pred nas u stranci i u Vladi stavila mnoge izazove, no sve to ojačalo nas je na putu ostvarenja vrijednosti kojima težimo, a u cilju stvaranja bolje i sretnije Hrvatske. To nas sve obvezuje da svjesni svoje odgovornosti tražimo rješenja, potrebna ovom vremenu. Znam da ćemo ih naći, jer uvijek postoji put i nada da se ostvari zajednički cilj, osobni i društveni napredak i boljitak za sve naše ljude", ističe u čestitki predsjednica Kosor.

"Zato Vas pozivam da na uzajamnom uvažavanju gradite mostove, budete veliki u praštanju te zastanete na trenutak i pogledate oko sebe u one najdragocjenije vrijednosti, a to su naše obitelji i prijatelji. Božić donosi i nadu-radost iščekivanja i slavlja. U ozračju Božića Vama i Vašim obiteljima od srca upućujem srdačne i tople čestitke. Blagoslovljen i sretan Božić!", stoji u čestitki predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor stranačkim prijateljicama i prijateljima.

(Hina) pp/xdm yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙