FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 24. studenog 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje, a zbog niskih temperatura moguća je mjestimična poledica na cestama u Lici i Gorskom Kotaru. Duž Jadranske magistrale (D 8) i na cestama u gorju zbog mogućih je odrona potreban dodatni oprez. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Naizmjence se vozi na Jadranskoj magistrali (D 8), preko Šibenskog mosta i dionicom Kaštel Stari-čvor Plano. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Jutro oblačno s mjestimičnom kišom, u gorju i snijegom. Prijepodne u većini krajeva prestanak oborina, zatim i djelomično razvedravanje, a pretežno oblačno s povremenom kišom i grmljavinom zadržat će se do kraja dana samo na dijelu srednjeg i južnom Jadranu. Vjetar u unutrašnjosti uglavnom slab. Na većem dijelu Jadrana umjerena, podno Velebita prijepodne jaka bura, na južnom Jadranu umjeren i jak jugozapadnjak, a na otvorenom moru srednjeg Jadrana sjeverozapadnjak. Najviša temperatura od 4 do 9, a na Jadranu između 10 i 15 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙