FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Retkovci: nova dvorana vrijedna 7 milijuna kuna

Autor: gvin
RETKOVCI, 20. prosinca 2010. (Hina) - Ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja Petar Čobanković danas je u Retkovcima kod Vinkovaca svečano otvorio novu športsku dvoranu uz mjesnu Osnovnu školu „Ane Katarine Zrinski“, u izgradnju i opremanje koje je uloženo sedam milijuna kuna.

"Novac za izgradnju osiguran je iz decentraliziranih sredstava koje država doznačuje županiji za školske potrebe, a nova školska športska dvorana znatno će poboljšati uvjete života u Retkovcima", rekao je Čobanković.

Dvorana s 1100 četvornih metara zatvorena prostora gradila se četiri godine, a osim za izvođenje nastave za 224 retkovačka osnovnoškolca služit će i za druge mjesne javne potrebe.

Škola u Retkovcima osnovana je 1830., kazao je ravnatelj Ivan Nenadić, a u 180 godina njezine povijesti ovo je prva prava športska školska dvorana koja u cijelosti odgovara zahtjevima nastave.

Na novinarsko pitanje hoće li nakon rekonstrukcije ostati u vladi, ministar Čobanković je samo rekao da za odgovor treba upitati premijerku Jadranku Kosor.

"Moje je da radim, a uvijek postoji netko tko prati taj rad", kazao je ministar Čobanković.

(Hina) xvin ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙