FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 10. prosinca 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Opreznije treba voziti zbog poledice na većini cesta u unutrašnjosti posebice na mostovima i nadvožnjacima. Zbog zimskih uvjeta zabrana je za kamione s prikolicama i tegljče s poluprikolicama a ostala vozila moraju imati zimsku opremu na cestama u Lici: D 42 Josipdol-Poljanaki, D 218 Užljebić-Doljani i D 506 Dobroselo-Mazin-Gračac. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Zbog vode na kolniku za sav je promet zatvorena državna cesta D 36 Karlovac-Pisarovina-Pokupsko u mjestima Koritinja i Gradec. Naizmjence se vozi na Jadranskoj magistrali (D 8), preko Šibenskog mosta. Za sav promet zatvoren je malogranični prijelaz Obrež kod Ozlja zbog vode na kolniku. Vozače teretnih vozila HAK upozorava da prema graničnom prijelazu Jurovski Brod idu državnom cestom D6 preko Netretića zbog zatvaranja županijske ceste preko Donjeg Bukovca. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - Djelomice, a na južnom Jadranu pretežno sunčano. Prolazno naoblačenje očekuje se prijepodne i sredinom dana u kopnenom području uz mjestimice malo snijega, sredinom dana na sjevernom Jadranu uz malo kiše i snijega, a poslijepodne na srednjem Jadranu ponegdje uz kratkotrajnu kišu. Vjetar slab, u Podravini i Slavoniji umjeren sjeverozapadnjak. Na sjevernom Jadranu slaba i umjerena bura prolazno će okrenuti na sjeverozapadnjak, a na srednjem i južnom jak i olujan sjeverac i bura. Najviša dnevna temperatura od -1 do 4, A na Jadranu od 7 do 11 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙