FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Popijač na gospodarskom forumu u Istanbulu

Autor: dduk
ZAGREB, 15. prosinca 2010. (Hina) - Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Đuro Popijač sudjelovao je danas u Istanbulu u radu Hrvatsko-turskog poslovnog vijeća, zajedno s predstavnicima tridesetak hrvatskih tvrtki koji su razgovarali s turskim poslovnim partnerima, priopćeno je iz Ministarstva.

Ministar Popijač govorio je o mogućnostima ulaganja u Hrvatsku i aktivnostima Vlade u osiguranju provedbe investicija te pozvao turske ulagače u Hrvatsku.

Govoreći o aktualnom gospodarskom i političkom trenutku Hrvatske, Popijač je rekao da Hrvatska završava pregovore o ulasku u Europsku uniju.

Popijač se susreo i s turskim ministrom energetike i prirodnih resursa Tanerom Yildizom s kojim je razgovarao o mogućnostima unapređenja suradnje Hrvatske i Turske.

Hrvatski ministar gospodarstva tijekom posjeta Turskoj supredsjedao je i sjednici Mješovitog hrvatsko-turskog gospodarskog odbora, a sastao se i s ministrom poljoprivrede i ruralnih poslova Mehdijem Ekerom i ministrom kapitalnih projekata Cevdetom Yilmazom.

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙