FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Projekti prekogranične suradnje

Autor: hspa
DUBROVNIK, 13. prosinca 2010. (Hina) - Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima sudjelovao je danas u Budvi na svečanoj konferenciji u povodu dodjele 720.000 eura nepovratnog novca iz fondova Europske unije za pet projekata izabranih tijekom prvoga javnog poziva u sklopu IPA prekograničnog projekta Hrvatska - Crna Gora od 2007. do 2013. godine, priopćio je Ured za odnose s javnošću Dubrovačko-neretvanske županije.

Projekti su vrijedni 900.000 eura, a na području Dubrovačko-neretvanske županije provodit će se od 12 mjeseci do 24 mjeseca.

Riječ je o projektima: "Zajednička promocija i povećanje nivoa sigurnosti u nautičkom turizmu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i na crnogorskoj obali", "Poslovna suradnja i usavršavanje vještina u službi razvoja avanturističkog turizma", "Tradicionalno maslinarstvo kao dio prekogranične ponude", "Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige" te "Priroda za budućnost".

U prvom projektu s hrvatske strane sudjeluju Hrvatski hidrografski institut i Pomorski odjel Sveučilišta u Dubrovniku, u drugom Hrvatska gorska služba spašavanja i Udruga za prirodu i okoliš i održivi razvoj "Sunce", u trećem Udruga maslinara Dubrovačko-neretvanske županije i Hrvatski centar za poljoprivredu, hranu i selo, u četvrtom dubrovačka Gradska knjižnica i u petom projektu Javna ustanova za upravljanje zaštićenom prirodnom baštinom Dubrovačko-neretvanske županije.

(Hina) xhspa ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙