FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 10. prosinca

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 10. prosinca 2010. (Hina) -

ZAGREB, 10. prosinca 2010. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 10. prosinca, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - U Hrvatskom saboru će se održati svečana akademija u povodu 20. obljetnice donošenja Ustava RH i 60. obljetnice potpisivanje Konvencije za zaštitu ljudskih prava (18 sati, Trg Sv. Marka 6). Akademiji će prisustvovati i predsjednik Republike Ivo Josipović.

ZAGREB - U povodu 11. obljetnice smrti dr. Franje Tuđmana, predsjednica HDZ-a i predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor te članovi Predsjedništva HDZ-a nazočit će misi zadušnici u crkvi Sv. Marka u (9 sati).

ZAGREB - Predsjednica HDZ-a i predsjednica Vlade RH, članovi Predsjedništva HDZ-a i izaslanstva Županijskih odbora HDZ-a položit će vijence i zapaliti svijeće na grobu predsjednika dr. Franje Tuđmana na zagrebačkom Mirogoju (10,30 sati).

ZAGREB - Nastavak 20. sjednice Hrvatskog sabora (9,30 sati, Trg Sv. Marka 6).

ZAGREB - U zrakoplovnoj bazi u vojarni Pleso bit će obilježena 19. obljetnica HRZ i PZO. Središnja svečanost počet će svečanim postrojavanjem, a uslijedit će prigodna obraćanja i dodjela pohvala, nagrada i promaknuća (12 sati).

ZAGREB - Predstavljanje kandidature Vlatka Markovića za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (12 sati, hotel Westin).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne: Ivana Kutni

Poslijepodne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina)x tš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙