FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 7. prosinca

Autor: ikut
ZAGREB, 7. prosinca 2010. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 7. prosinca, koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - "Vlado Gotovac - pjesnik, filozof i kritičar", naziv je skupa u povodu desete obljetnice smrti Vlade Gotovca što ga organiziraju Institut Vlado Gotovac, Zaklada liberalni centar za demokraciju i Hrvatsko društvo pisaca. Skupu će se obratiti i predsjednik Republike Ivo Josipović, a o Gotovcu će govoriti, među ostalim, Božo Kovačević, Simone Gotovac, Velimir Visković, Darinko Kosor i drugi (10 sati, Matica hrvatska, Stroosmayerov trg 4).

ZAGREB - "Doba ekonomske diplomacije", naziv je knjige Jasne Plevnik i Stjepana Mesića koja će biti predstavljena u Europskom domu. Knjigu će predstaviti Ljubo Jurčić, Bogomir Kovač te dvoje autora (12 sati, Jurišićeva 1/I). Predstavljanju će nazočiti i predsjednik Republike Ivo Josipović.

ZAGREB - Saborski odbor za pravosuđe raspravit će na sjednici Prijedlog strategije reforme pravosuđa za razdoblje od 2011. do 2015. godine, Konačni prijedlog zakona o postupku oduzimanja imovinske koristi ostvarene kaznenim djelom i prekršajem i imenovanje sudaca porotnika Vrhovnog suda RH (15,30 sati, Trg Sv. Marka 6).

ZAGREB - Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanje predstavit će rezultate hrvatskih učenika u OECD istraživanju PISA 2009. godine. To je najveće svjetsko obrazovno istraživanje u kojemu Hrvatska sudjeluje drugi put, a hrvatski sustav se uspoređuje s ostale 64 zemlje sudionice te međunarodne procjene učeničkih postignuća. Govorit će ravnatelj Nacionalnog centra Goran Sirovatka (11 sati, Marulićev trg 18).

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar održat će konferenciju za novinare o zahtjevu guverneru HNB-a za ukidanje-zabranu devizne klauzule na kredite građanima i poduzetnicima (13 sati, Hrvatski sabor, Trg Sv. Marka 6).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne:Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙