FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 2. prosinca 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog vode na kolniku zatvorena je državna cesta D 9 u Metkoviću i granični prijelaz, te županijske ceste Metković-Vid i Rogotin-Kula Norinska u mjestu Rogotin. Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje, a vozače se savjetuje da na put ne kreću bez zimske opreme. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na dionicama autocesta A 2 Zagreb-Macelj, između Zaboka i Jankomira te na A 3 Bregana-Lipovac između Bregane i Slavonskog Broda. Na graničnim prijelazima promet osobnih vozila je rijedak i nema čekanja. U prekidu je katamaranska linija Split-Vis.

ZAGREB - Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, a u sjeverozapadnim krajevima i uglavnom suho. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla. Kiše ponegdje uz grmljavinu bit će povremeno na Jadranu, u Gorskom kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije. Snijeg samo u višem gorju. Sredinom dana i poslijepodne kiša se očekuje mjestimice u Moslavini, Slavoniji i Baranji. Vjetar uglavnom slab, a na Jadranu će puhati slab do umjeren, na južnom dijelu prijepodne i jak jugozapadnjak. Najviša temperatura između 6 i 11, na Jadranu od 12 do 17 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙