FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 30. studenog 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Opreznije treba voziti u većem dijelu zemlje zbog poledice osobito na mostovima i nadvožnjacima. Zbog najavljenog snijega hak vozačima savjetuje da na put ne kreću bez zimske opreme. Zbog zimskih uvjeta, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu na cestama u Gorskom kotaru: D 32 Prezid-Delnice, D 305 Parg-Čabar, županijskim i lokalnim cestama na području Delnica, Čabra i Vrbovskog, te u zaleđu Novog Vinodolskog; i u Lici: D 42 Josipdol-Poljanak. Zbog izlijevanja vode na kolnik zatvorena je županijska cesta ŽC 5165 Gornja Ploča-Lovinac, za osobna i kombi vozila. U Zagrebu, zbog prometne nesreće na polaznom stajalištu autobusne linije 128 Črnomerec – Lukšići na terminalu Črnomerec, autobusna linija 128 Črnomerec – Lukšići bit će u poremećaju, tj. neće biti nekih polazaka na toj liniji. Tramvajske linije 4 i 8 koje su zbog prometne nesreće u Draškovićevoj ulici prometovale izmijenjenom trasom, od 9.20 sati ponovno prometuju redovito.

ZAGREB - Pretežito oblačno, s oborinama već ujutro na Jadranu i u Lici, a od sredine dana i drugdje. Pritom će u priobalju i u Dalmatinskoj zagori padati kiša, drugdje u unutrašnjosti većinom snijeg, a u početku ponegdje i kiša. Najviše oborina očekuje se na južnom Jadranu. Zapuhat će povremeno umjeren, u gorju i jak sjeveroistočnjak i istočnjak. Na Jadranu umjerena i jaka bura, mjestimice s olujnim udarima, a na južnom dijelu će prijepodne okrenuti na jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 0 do 5, na sjevernom Jadranu između 6 i 10, a na srednjem i južnom od 10 do 15 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙