FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na sajmu obrtništva u Slavonskom Brodu 200 izlagača

Autor: vruz
SLAVONSKI BROD, 25. studenog 2010. (Hina) - Više od 200 izlagača iz svih krajeva Hrvatske predstavlja se na 15. Katarinskom sajmu obrtništva, maloga i srednjeg poduzetništva u Slavonskome Brodu.

Na tri tisuće četvornih metara otvorenoga i zatvorenog prostora Sportskog kompleksa "Vijuš" prevladavaju proizvodi hrvatskoga sela, inovativne rukotvorine i ukrasni predmeti mnogih udruga te praktični i uporabni predmeti iz obrtničkih i poduzetničkih radionica.

Otvarajući sajam, brodski gradonačelnik Mirko Duspara zaželio je da on bude i mjesto gospodarskih kontakata koji će uroditi konkretnim poslovima.

Budući da je prošle godine sajam obišlo 15 tisuća posjetitelja, organizatori, gradska razvojna agencija i poduzetnički inkubator nadaju se dobrom odzivu i ove godine.

Tijekom četiri dana održat će se više popratnih događaja. Županijska gospodarska komora sutra će predstaviti projekt "Drvo je prvo", a područna služba HZZ-a održat će tribinu o stručnom osposobljavanju za rad bez zasnivanja radnog odnosa.

(Hina) xvruz yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙