FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 23. studenog

Autor: tper
ZAGREB, 22. studenog 2010. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 23. studenog.

ZAGREB - Ministri poljoprivrede jugoistočne Europe u Zagrebu će održati godišnji radni sastanak na kojem će raspravljati o jačanju regionalne suradnje u području poljoprivrede i regionalnog razvoja. Ministri i predstavnici ministarstava poljoprivrede zemalja jugoistočne Europe, službeno imenovani predstavnici u Stalnoj radnoj skupini za regionalni ruralni razvoj (SWG) te predstavnici Europske komisije i međunarodnih organizacija tom će prigodom raspravljati o zajedničkoj poljoprivrednoj politici Europske unije nakon 2013. i utjecaju na poljoprivredu i ruralni razvoj u zemljama jugoistočne Europe, daljnjim reformama poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja te daljnjim koracima u jačanju regionalne suradnje u području poljoprivrede i ruralnog razvoja unutar okvira SWG-a. Svečanost otvorenja skupa bit će otvorena za medije, nakon toga će se održati radni dio koji je zatvoren za javnost, a po završetku radnog dijela najavljene su izjave za medije (10,00 sati otvorenje skupa; 17,15 sati izjave za medije, Hotel International, Miramarska 24).

ZAGREB - Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva organizira konferenciju za medije s ciljem predstavljanja napretka Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007.-2011. pretpristupnog programa IPA. Operativni program za regionalnu konkurentnost 2007-2011, čija je ukupna vrijednost 75 milijuna eura, velika je pomoć Hrvatskoj u postizanju jednakih mogućnosti za konkurentnost na europskom tržištu. Također, Program je usmjeren na uravnotežen regionalni razvoj te se putem njega u konačnici stvaraju bolji društveni i ekonomski uvjeti u svim hrvatskim regijama (13,00 sati, Hotel Sheraton, Kneza Borne 2).

ZAGREB - Drugi, završni dan 23. kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore (HOK) održat će se konferencija za novinare na kojoj će biti objavljeni zaključci kongresa. Kongres organizira Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a, a ove je godine u Zagrebu okupio oko 500 sudionika (12,00 sati, hotel The Regent Esplande, Mihanovićeva 1).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙