FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Adris grupa pokrenula projekt zapošljavanja visokoobrazovanih mladih ljudi

Autor: tper
ZAGREB, 19. studenog 2010. (Hina) - Iz Adris grupe danas su izvjestili da pokreću program zapošljavanja visokoobrazovanih mladih ljudi pod nazivom "Budućnost u Adrisu".

Projekt je zamišljen kao jednogodišnji program rada i usavršavanja koji će mladim stručnjacima iz Hrvatske koji traže svoj prvi posao omogućiti obavljanje jednogodišnjeg plaćenog pripravničkog staža i dodatnog usavršavanja u članicama Adris grupe, a potom najboljima od njih osigurati i stalno zaposlenje te kontinuirano stručno usavršavanje.

Pokretanjem prvog projekta zapošljavanja najboljih mladih diplomanata, odnosno pripravnika u Hrvatskoj, Adris grupa želi utjecati na promjenu mentaliteta u hrvatskom gospodarstvu, potičući druge korporacije na sličan iskorak kako bi se dogodile pozitivne promjene u društvu, vratilo međusobno povjerenje i optimizam te zaustavio odljev obrazovanih mladih ljudi, izvijestili su u priopćenju.

Pravila natječaja koji traje do 20. prosinca objavljena su na korporativnim stranicama Adris grupe (www.adris.hr.), navodi se u priopćenju.

(Hina) pp/xtp ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙